Verpakking gebruik horeca en terug lever afspraken

We willen binnen onze mogelijkheden het creëren van afval zoveel mogelijk beperken. Wij zijn er trots op te melden dat wij voor de leveringen aan de horeca een duurzamere oplossing hebben gevonden. We leveren de  microgroenten in een herbruikbaar kunststof bakje geleverd in een grote katoenen tas.

Het bakje is van transparant kunststof, stevig en is vaatwasser bestendig. Wij zullen het bakje reinigen op het microgroenten bedrijf waardoor het hopelijk jarenlang opnieuw gebruikt kan worden voor de leveringen tussen ons en de horeca.

De bakjes zullen aangeleverd worden in een grote crème kleurige katoenen tas. De tas is bedrukt met Daphne’s Moestuin Microgroenten. De tas kan lange tijd steeds weer opnieuw hergebruikt worden.

We werken graag samen om onnodig afval te verkleinen via deze oplossing. Het is van belang dat de bedrijfsleider van de betreffende horeca gelegenheid de medewerkers uitleg geeft over deze werkwijze en de instructie geeft de bakjes en de tas niet weg te gooien. De bakjes kunnen na gebruik terug in de grote katoenen tas. Wij zullen bij de volgende levering of later op onze bezorgroute de tas gevuld met bakjes weer komen ophalen. Wij zullen hier ook van harte bij helpen en herinneren. Samen krijgen we het voor elkaar.

Zorg dat er iemand aanwezig is op het bedrijf om de bezorging in ontvangst te nemen. Microgroenten moeten vanuit onze koelwagen direct bij u de koelkast in. Dit om de houdbaarheid te garanderen. Microgroenten houden namelijk niet van temperatuur schommelingen. U krijgt een e-mail met de indicatie van de levertijd.