Contact

Contactgegevens

Daphne’s Moestuin V.O.F.

Deensestraat 1a
4323 LE Ellemeet
E-mail: info@daphnesmoestuin.nl
Telefoon: 06 53554765

Wij zijn gevestigd in het voormalige schoolgebouw van de basisschool van Ellemeet.

Onze ingang bevind zich aan de achterzijde van het gebouw.

Met vriendelijke groene groet,
Daphne’s Moestuin
Daphne en Eelco

Werken bij Daphne’s Moestuin

Wij zijn op zoek naar een: Teelt- en oogstmedewerker Microgroenten

Even voorstellen:

Hallo, wij zijn Eelco, Geert en Daphne. Wij zijn enthousiaste kwekers van vitaal voedsel en hebben binnen ons bedrijf een eigen biologisch teelprincipe ontwikkeld. We kweken op geheel biologische wijze en proberen zo circulair mogelijk te werken. Ons bedrijf Daphne’s Moestuin groeit. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor ongeveer 24 tot 30 uur per week en als we verder groeien met ons bedrijf tot fulltime 40 uur per week.

Hoe kweekt Daphne’s Moestuin en wat zijn microgroenten?

Op ons bedrijf, dat is gevestigd in het gebouw van de voormalige basisschool in Ellemeet, kweken wij binnen op verticale wijze microgroenten. Microgroenten zijn babyplantjes van groene groenten of kruiden. We kweken onder led lampen met een daglichtspectrum en proberen zo het zonnetje na te bootsen. We hebben een speciaal klimaatsysteem, dat zorgt dat we het gehele jaar kunnen telen. Bij Daphne’s Moestuin groeien plantjes op vitale aarde, wat resulteert in enthousiaste klanten vanwege de lange houdbaarheid en volle smaak.

Microgroenten hebben de smaak van de volwassen plant, maar bevatten 4 tot 6 keer de hoeveelheid aan gezonde stoffen. Elke microgroente heeft zijn eigen smaak, geur, gevoel en vorm. Op dit moment kweken wij 14 verschillende soorten die je kunt terugvinden op onze website. Het aantal soorten zal zich zeker gaan uitbreiden. Wij leveren onze microgroenten aan horecabedrijven, groothandels en consumenten.

Wat vraagt het werk van je?

Als medewerker microgroenten help je bij het zaaien, verzorgen, oogsten, verpakken en bezorgen van microgroenten. Je bent sterk en zakken aarde of een stapel kweekplaten tillen is geen probleem.

Ook diverse technische werkzaamheden zijn geen probleem voor je. Je vind het leuk om diverse binnen en buiten klussen te doen, zoals opbouwen en onderhouden van kweekrekken. Voor het werken aan schakelingen, watersysteem en elektriciteit schrik je niet terug.

Je bent flexibel en niet op zoek naar een 09:00 tot 17:00 baan. Microgroenten groeien ook door in weekenden en op zon- en feestdagen en het bedrijf heeft ook dan de nodige aandacht nodig. Dit gaat natuurlijk in goed overleg, maar houd hier rekening mee als je wilt solliciteren.

Je kunt met enige aansturing zelfstandig werken, vraagt hulp waar nodig, bent zorgvuldig en nauwkeurig. Je kunt overzicht houden in het werk en bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt een fijne hand-motoriek, waardoor je in staat bent om te leren om te gaan met de tere baby plantjes. Nauwkeurig schoonmaken van de werk en kweekruimtes hoort erbij.

We zijn een productie gericht bedrijf en daarom vragen wij iemand die houdt van aanpakken en doorwerken. Je bent iemand die graag doet. Je weet je rust te bewaren als het druk is of deadlines gehaald moeten worden.

Wil je bij ons komen werken?

Denk jij dat je het kan en lijkt het je leuk om samen met ons Daphne’s Moestuin verder te laten groeien, dan komen wij graag met jou in contact. Zie je op tegen een sollicitatie brief schrijven? Geen probleem. Laat het weten in je sollicitatie. Goed kunnen schrijven vraagt deze functie niet. We vragen iemand die graag doet en de handen uit de mouwen steekt. Een taal barrière is ook geen probleem voor ons. Met een vertaal app komen we vast een heel eind.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een veelzijdige en afwisselende baan, met als je laat zien dat je het kan veel vrijheid. We zijn een vrolijk bedrijf waar je goed verzorgd wordt en je werkt in een leuke, gezellige en uitdagende werkomgeving.

Opleiding of ervaring is niet belangrijk. Het gaat er om wat je kunt en hoe je bent. Je salaris ligt tussen de € 2.350,00 en € 2.750,00 bruto per maand bij fulltime (40 uur in de week). Daarnaast ontvang je vakantietoeslag van 8%, een pensioenbijdrage, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoe-ding, leuke uitjes en gezellige collega’s. Elke werkdag zorgen we voor een gezonde en lekkere lunch en indien van toepassing avondeten van alleen ‘natuurlijk’ eten en zoveel mogelijk van biologische oorsprong.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Stuur ons dan jouw CV samen met een motivatie waarom je graag bij ons wilt komen werken en wat jij te bieden hebt naar info@daphnesmoestuin.nl t.a.v. van Daphne en/of Eelco.

We kijken uit naar je sollicitatie.

Met vriendelijke groene groetjes,
Daphne en Eelco