Wie zijn wij

Over ons

Wij zijn Daphne en Eelco, de oprichters en bedenkers van Daphne’s Moestuin microgroenten. We zijn gefascineerd door het kweken van gezond, vitaal en natuurlijk voedsel. Wij hebben diverse groenten en fruit in onze binnen- en buiten moestuin bij en in ons huis in Renesse.

We werken volgens de kweekmethode van Daphne’s Moestuin. Met deze kweekmethode weten we zeker dat de microgroenten boordevol meer smaak, mineralen, vitaminen en antioxidanten zitten. Onze planten en dus uw eten zijn door het gebruik van de kweekmethode van Daphne’s Moestuin zo vitaal dat ze een opvallend langere houdbaarheid en meer smaak hebben.

We willen meer mensen in onze omgeving kunnen voorzien van deze smaakvolle microgroenten. We hebben daarom een vestiging geopend in de voormalige basisschool in Ellemeet, een dorp vlakbij Renesse.

Wij bezorgen de microgroenten op Schouwen-Duiveland, St. Philipsland, Tholen, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Goeree-Overflakkee.

Met groene groetjes,
Daphne & Eelco

Wat vinden onze klanten?

Puur C

Paul de Leeuw komt persoonlijk naar Daphne’s Moestuin om een bakje microgroenten te halen. Op verzoek van Paul de Leeuw bereid het twee Michelin sterren restaurant Puur C, te Cadzand zijn eten met microgroenten van Daphne’s Moestuin. Hartelijk dank voor de foto’s.

April 2022

Zeeuwse Schatkamer

De Zeeuwse Schatkamer te Zierikzee is blij met de microgroenten van Daphne’s Moestuin:

Hoi Daphne, wat een goede microgroenten heb je. 😄 ❤️ Echt super sappig en smaakvol.

Boutique Hotel Renesse

Direct vanaf de opening van ons Boutique Hotel maken wij met veel plezier gebruik van de mooie microgroente van Daphne en Eelco. Hoe logisch is het om je ingrediënten zoveel lokaal te verkrijgen en zeker als je weet met hoeveel liefde en overtuiging deze kwekers werken. Bijzonder prettig is ook hun manier van verpakken: 0% afval. Alle herbruikbare bakjes gaan weer retour. Bovenal zijn het verfijnde smaken welke wij dankbaar gebruiken in veel van onze gerechten.

April 2023

Restaurant De Proeverij

Marco de Braal van Restaurant de Proeverij  uit Zierikzee werkt met veel plezier met de microgroenten van Daphne’s Moestuin:

De microgroenten van Daphne’s Moestuin zijn mooie producten om mee te werken, een goede kwaliteit en het blijft lang mooi en knapperig. Top service en goede levering.

Strandpaviljoen Corazon

Hartelijk bedankt dat jullie trouwe klant zijn bij Daphne’s Moestuin. We hebben heerlijk gegeten.

Augustus 2023

Dailykeet

Dailykeet, bedankt dat jullie graag lokale producten gebruiken.

Februari 2023

Restaurant Bij Petit

Chefkok Ramon Khallauf maakt prachtige gerechten met de producten van Daphne’s Moestuin.

Chioggia biet, gele biet, rode biet, sjalot chutney, geitenkaas crème, gel van Zeeuwse appel, hennepzaad, dressing van Zeeuwse appel en peer en jullie mooie cressjes natuurlijk.

Gekonfijte kwartelbout, licht gerookte parelhoen, calvados jus, chutney van vijg en appel, truffelaardappel papier, geroosterde pompoen, roggebrood crumble en jullie kikkererwten cress.

November 2023

Alexander's Restaurant

Alwin Steijger

Hartelijk bedankt voor het trouwe klant zijn.

Juli 2023

Eethuis Schouwen

Robin Provoost

We zijn zeer tevreden over de microgroenten. We gebruiken ze bij verschillende gerechten als smaakmaker en ter decoratie. Verse microgroente, vol van smaak en met een lange houdbaarheid. Vriendelijke mensen, altijd op tijd geleverd en een goed systeem met de herbruikbare bakjes.  Ga zo door!

Oktober 2023

Nieuws en Media

Daphne's Moestuin in de Wereldregio

Daphne’s Moestuin in PZC

Artikel PZC De Kleine Schorre